En de winnaars zijn….

Hoera, ik mag kadootjes uitdelen! Daar ben ik gek op!!!! Ik ga een kUNST kadootje weggeven en een TAART kadootje….. ik heb een nummer generator aan het werk gezet en daar zijn twee nummers uit gekomen….

De winnaar van het kUNSTkadootje (een tashanger met belletje, zoals het voorbeeld op de foto) is geworden… rapapaaaaaa  INA!!!! Ik zal je even mailen voor je adres en dan stuur ik je de hanger op!

De winnaar van het TAARTkadootje (een setje cupcakes, die moet ik nog wel even maken natuurlijk) is……………….. roffelderoffel SHANA!!!!!!!!!!!!!! Ik mail je en dan spreken we ff af wanneer je de cc’s kan komen halen!

Dames van harte gefeliciteerd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Het ging dus niet perse om het “leukste” tekstje, maar ik vond dat wel heel erg leuk om te lezen, sommigen van jullie waren wel enorm creatief! Super! Daarom kies ik zelf nog een leuke uit, die krijgt van mij een hangertje (voor om een fles, of aan je kast, aan je autospiegel….tis zoiets als de tashanger maar dan zonder klemmetje voor aan je tas;-))

Ik kies voor……………..nog een roffel………………..ANNEMARIE!!!!! Ook jij krijgt van mij een mailtje!

Ik ben gek op TAARTen van jou,
alle smaakjes, of ze nu roze, groen zijn of blauw,
altijd even vers en lekker,
daar ga ik helemaal vanuit mn stekker.
naast dat ze lekker zijn,
is het pure KUNST en oh zo fijn!
lekker af te halen om de hoek,
ik ben niet langer naar een patisserie op zoek!

Ina schreef:

Gefeliciteerd, dat is een eerste mijlpaal, zullen er zeker nog vele volgen met de kunst die jij maakt, zowel qua taart en kunst.
Moeilijk kiezen hoor, wat zou ik willen? Eigenlijk beide. Maaaarrrrrrrrrr ik kies voor Kunst. Die kan ik n.l zelf niet maken.
Succes met alles.

Shana schreef:

taart !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gefeliciteert met de 100 leden op naar de 200 hahaha

2 reacties

  1. shana

    Hoepie gewonnen !!!!!!!!!!!!!!!!!!! had het natuurlijk wel stiekum gehoopt hahahhhahha ik heb de taarten wel geproeft maar de cupcakes nog niet dus kom maar op!! Dit moet je vaker doen elvira hahahahah

    xxxx shana

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.