Biertje?

Meestal versier ik echte kroonkurkjes, maar nu mocht ik er eentje maken van taart…. eigenlijk ook wel heel erg leuk! De vulling is die geweldige mascarpone/fruitvulling en een laagje bosvruchtenjam.

De lettertjes waren echt vervelend!!!!!!!! Heb ze eerst uitgeknipt en met een naald op het fondant “geschreven” en toen dacht ik dat het handig zou zijn om het met vloeibare fondant ‘in te vullen’, nou dat is dus NIET handig! Ik werd er helemaal nerveus van. Dus toen toch maar uitsnijden, en toen was het wel weer handig dat alle contouren al op de taart stonden, want zo kon ik de lettertjes redelijk vlot op de goeie plek leggen en met een sateprikker precies de vorm goed duwen….al met al nog een dievenwerk, maar ineens was het dan toch af, lekker!!!

heineken bierdopje kroonkurk taart biertje? met mascarpone fruit vulling

heineken bierdopje kroonkurk taart biertje? met mascarpone fruit vulling

heineken bierdopje kroonkurk taart biertje? met mascarpone fruit vulling

2 reacties

  1. Jolanda

    Wauw, leuk! Zou wat voor mijn vaer geweest zijn die heeft denk ik een jaar of 35 (misschien meer of minder, weet het niet precies) bij Heineken gewerkt 🙂

    Ik heb toch mateloos bewondering voor je creaties, ik kan inmiddels een gewone slagroomtaart (met chocolade mousse) maken maar daar blijft het ook wel bij 🙂

    groetjes!

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.