It’s official!

1 april 2011…. officieel de startdatum van mijn bedrijfje!!! TAART & kUNST is nu officieel, best spannend natuurlijk, nu denken jullie misschien, je was toch al “echt”? Nou… ik was al wel een paar maanden echt bezig met een goede administratie (onder “streng” toezicht van mijn persoonlijke controller ;-)), maar het moest er nu toch ook maar echt van komen. Er staan wat leuke dingen in het “kUNST” gedeelte op stapel, wat samenwerkingen met andere bedrijven en daarom zat ik vandaag eindelijk bij de Kamer van Koophandel. Gekozen voor Zoetermeer, is eigenlijk het dichtste bij en lekker “klein”. Was ook echt gezellig, dankjewel Sabina!

Stiekem vond ik het hartstikke spannend, maar het stelt dus eigenlijk maar weinig voor. Het was nog lastig om me in een bepaalde rubriek te plaatsen, wat me verbaasde, het lijkt me dat er dagelijks minstens tien huisvrouwen bij de kvk zitten om hun taartenhandel in te laten schrijven, maar mijn combinatie van TAART & kUNST bleek toch wel uniek. Administratief val ik nu onder “scheppende kunst”, daar zie je verder niks van en het is puur voor de administratie, maar het geeft me best een heel trots gevoel!

Het mooie is, is dat toen wij december 2008 bij Goofy’s zaten te eten…in Rhodos… en het langzaam tot ons door begon te dringen dat het niet ging lukken om ons eigen pension op Rhodos te starten, er op de televisie het nummer “are we human” werd gedraaid van the Killers, toen net nieuw, en we draaiden ons toen allebei om van “zoooo, wat een mooi nummer”, dat nummer herinnert ons elke keer weer aan dat etentje op Rhodos en het uiteindelijk niet van de grond komen van ons pension.

Vandaag…. op het moment dat Sabina me feliciteerde met “mijn bedrijf”………… hoorden we datzelfde nummer op de radio. Toevallig? Geen idee, maar wel bijzonder, toch gelukt!!!! Nu is dit nummer natuurlijk helemaaaaaaal verbonden met deze toko 😉

Het betekent wel nog harder werken, wat ik helemaal niet erg vind, maar ik moet nog wel de website bijwerken. De komende dagen wordt de pagina met info over taart bijgewerkt, betere prijsinformatie en natuurlijk moet ik nu mijn kvk- en btw-nummer vermelden! Verder zal er weinig veranderen, ik zal uiteraard mijn best blijven doen om van elke taart een uniek “kUNST”werk te maken en er zal wat meer van mijn “kUNST” te koop zijn, maar daarover in een later blogje meer, want DAT gaat echt leuk worden!!!!!!

Rest mij nog iedereen te bedanken, want zonder mijn lieve TAART & kUNST klanten was het me nooit gelukt!!!!!

DANKJULLIEWEL!!!!

4 reacties

 1. Richard

  Trots zijn..op je durf.. overtuigd zijn..van je kwaliteit.
  Vertrouw op je creativiteit…

  T.A. Art en k. Unst

 2. Sandra

  Hoi Schat,

  Van harte met je eigen bedrijfje!!!!!! Je hebt het echt verdient!!! Als ik je ergnes mee kan helpen dan hoor ik het graag…..

  Tot vrijdag….

 3. shana

  Gefeliciteerd met je “bedrijfje” dat moet gevierd worden met nog meer gratis taart nee joh grapje hahahhah leuk man super !!! ik ben al een fan van je !! je zal het nu nog drukker krijgen veel succes !

  xxx shana

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.