Under Construction…

Nu TAART & kUNST officieel een bedrijf is, wordt ook de website weer een beetje aangepakt. Het is alleen lastig, omdat ik nog steeds zo aan het stuiteren ben, hahaha. Het is best wel heel bijzonder allemaal! Bovendien moeten we nog een beetje “onderhandelen” voor het “&kUNST” gedeelte, maar ook dat gaat goedkomen en ik ben blij dat daar nu ook echt wat mee gaat gebeuren.

Verder zal er niet veel veranderen, wel komen er wat nieuwe voorwaarden en de bruidstaarten zullen een hoger starttarief krijgen. Uiteraard blijven alle nu lopende offertes gewoon geldig.

Ik ga dus weer rustig verder met het aanpassen van de website, tussen het bakken en knutselen door!!!!! Ik hoop ergens volgende week echt alles op de rit te hebben, dan staan ook de voorwaarden hier op de site en hopelijk kan ik dan wat meer vertellen over &kUNST!!!!! Ooooh, ook al zo spannend en leuk!!!!

Stuiterdestuiterdestuiter 😉

 

Één reactie

  1. sonja

    GEFELICITEERD … en wat goed en het gaat alleen maar beter, te gek … ben erg blij voor je en je hebt het verdiend ..nogmaals gefeliciteerd …SUCCES xxxxx van ons allen ..

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.