Even voorstellen: ComfyCosy!

Met de officiële start van TAART & kUNST had ik al verteld dat er spannende dingen op &kUNST gebied stonden te gebeuren. Het was even onderhandelen, paar keer contract aanpassen en natuurlijk heel wat heerlijk geklets, maar we zijn eruit!

ComfyCosy

ComfyCosy gaat 30 april beginnen met het verkopen van mijn gefreubel!!!! We beginnen klein, met de tas/sleutel/fleshangers en wat kleine snuisterijtjes, maar het assortiment zal worden uitgebreid met blikken, canvasjes en nog meer, afhankelijk van gevonden en afgedankte voorwerpen en mijn artistieke buien;-) Net zo uniek als de taarten dus, niks precies hetzelfde!

Tijdens de braderie in het Oude Dorp van Nieuwerkerk aan den IJssel, zal ComfyCosy vertegenwoordigd zijn en naast verrukkelijke woonaccessoires, zijn er dan dus ook accessoires van TAART & kUNST te koop. Ook zullen de spulletjes binnenkort in de webwinkel te koop zijn. ComfyCosy geeft ook woonparty’s aan huis, met adviezen en de allermooiste spulletjes voor je huis, heeeeeel comfy en cosy! Ze neemt van alles mee, ook een kadootje voor de gastvrouw en nu dus ook de accessoires van TAART & kUNST die je, net als al haar andere mooie dingen, ter plekke kunt kopen.

Neem dus gauw een kijkje op de website van ComfyCosy  en zodra er iets in de webwinkel te koop is van TAART&kUNST laat ik het natuurlijk even weten!!!!

comfycosy genieten van je thuis

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.