Taart, taart en nog eens taart!!!!

En net…toen ik een heel blog had geschreven en voorzien van tien foto’s….. ging het dus mis, nu weer even aan het werk, ik zal de foto’s vandaag nog wel even uploaden….aaaargh wat is zoiets toch zonde van je tijd!!!!

Poging 2:

Een lekker druk taartenweekend, begon donderdag met een taart voor mijn neefje, die afstudeerde aan de Erasmus Universiteit, reden voor taart natuurlijk! Ik heb er wat stoerdere jongenskleuren van gemaakt en zijn bul er bovenop gelegd… De onderste taart is  gevuld met een laag aardbeienjam en een laag vanille swiss merengue botercreme, bovenste taart met citroencreme en framboosjes.

taart voor afstuderentaart voor afstuderen, bul halen

Ook was er nog een leuke Dorataart, moest met de rugzak en Boots erop, lekker vrolijk taartje geworden. Gevuld met een laag gekaramelliseerde aardbeien in monchoucreme en een laag zwitserse room.

Dora rugzak boots taartdora taart met boots en rugzak

En nog twee blommige taarten, de roze is gevuld met twee lagen chocoladeganache, een laag wit en een laag puur. De paars/roze is gevuld met citroencreme, lemoncurd en framboosjes.

paars roze taart met bloemenroze taart met paarse en roze bloemenroze bloementaart met goudkleurige accentenroze met gouden taart

En dan voorlopig even de laatste die ik kan laten zien, een Blond Amsterdam theeservies….. ooooooooh wat was die lastig! Maar uiteindelijk vind ik hem toch wel heel grappig, lekker freestyle….

blond amsterdam thee servies taartblond amsterdam theeservies taart

2 reacties

  1. Tanja

    Leuk is tie hè?!?!? Is mijn taart!!!!!
    Ik ben Elvira echt dankbaar dat ze er zo veel tijd en moeite in gestoken heeft.

    Nogmaals……..TOP gedaan Elvier, ik kan het niet vaak genoeg zeggen 🙂

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.