Bruidstaart proeverij

bruidsproeverijintake gesprek bruidstaartbruidstaart proeverij

Vandaag mocht ik een aanstaande bruid en haar schoonmoeder een paar taartjes laten proeven, dat was natuurlijk spannend, want….misschien vonden ze geen van de smaken lekker, maar gelukkig bij het eerste taartje al heel enthousiast, dat was een vulling van lemoncurd en lemoncreme op basis van monchou.

Ik had nog een taartje met wit/pure chocoladeganache en een taartje met kersenvlaaivulling en swiss merengue botercreme met bokkepootjes, die laatste viel ook heel erg in de smaak, dus die twee smaken komen in de bruidstaart, ook nog een derde smaak, de gekaramelliseerde bosbessen met monchoucreme, zat niet in de proeftaartjes, maar de bruid durfde dat op mijn aanraden wel aan 😉

Alles nog even doorgenomen, ik had al een schets gemaakt en dat zat eigenlijk al goed, ook de maat van de cupcakes nog even besproken, ik had een paar kleine cupcakes gemaakt (zoals ze ze ook besteld heeft voor de bruiloft) en ook een grote erbij gezet, om te laten zien wat het verschil is….

Het was erg gezellig en natuurlijk kregen de dames een “doggybag” mee naar huis voor de thuisblijvers!

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.