Sleutel-/tashangers voor Koninginnedag

Zoals ik al verteld had, verkoopt ComfyCosy tegenwoordig mijn “knutselfrutsels”, oftewel, het stukje “kUNST” van TAART & kUNST…. omdat ze op Koninginnedag op een braderie zou staan, leek het ons leuk om daar vast wat spullen van mij te hebben. Ik had nog een kraamboekje en wat houten mixed media “schilderijtjes” en we bedachten dat het ook mooi zou zijn om een setje sleutel-/tashangers te maken, ik heb er 15 gemaakt, beetje verschillend allemaal natuurlijk en ik vond het best wel weer leuk om met embossingpoeder, verf, inkt, stempels, scrappapier enzo te werken! De komende tijd ga ik ook nog wat potjes en blikken pimpen en wie weet wat voor gekkigheid er nog bij me opkomt, hahaha….

Ik had niet verwacht dat er tijdens Koninginnedag iets verkocht zou gaan worden, mensen willen toch liever rommel kopen voor een duppie ofzo…. maaaaaaaaaar er zijn toch vier sleutelhangers verkocht! Helemaal leuk!

sleutelhanger tashanger grigri kroonkurk hangertjesleutelhanger tashanger grigri kroonkurk hangertjekraamboekjebuddha enlightenment

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.