En weer een taartwedstrijd!

Door het drukke weekend was het er nog niet van gekomen om een blogje te schrijven over de taartwedstrijd die hier in de brede school gehouden wordt. Al jaren kampen we hier met een verkeersveiligheidsprobleem (mooi woord voor galgje!) en morgen is er een middag georganiseerd om iedereen weer even wakker te schudden….

Allerlei leuke dingen zijn er te doen voor jong en oud, natuurlijk ook veel informatie, maar dus ook een taartwedstrijd! Uiteraard in het thema “verkeer”, verder zijn er niet heel veel regels. Natuurlijk doe ik mee, niet zozeer om te winnen, maar vooral ook omdat die onveilige verkeerssituaties pal voor mijn deur plaatsvinden en ik daar dus ook een aantal keer per dag met mijn kinderen doorheen moet worstelen.

Ik had een hele tijd geleden al iets in mijn hoofd en toen meteen een schets gemaakt…. nu eens kijken of we dat ook uitgewerkt krijgen 😉 Morgen laat ik uiteraard het resultaat hier zien.

Voor meer informatie over deze dag kun je kijken op de site van stichting in ’t web: http://inhetweb.webklik.nl/page/veilig-naar-school-nesselande

Kom morgen dus gezellig langs op kindcluster II, misschien krijg je wel een stukje taart, ik heb begrepen dat er ook kinderen mogen proeven 😉

Één reactie

  1. Jkr Mr. P. van Vollehoven

    Ik vind het geweldig…wat een geweldig inititief..Moge degene met het beste thema winnen.

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.