Bruidsproeverij

Een bruid en haar ceremoniemeester kwamen dit weekend voor een bruidsproeverij. Drie minitaartjes kregen ze voorgeschoteld, de eerste gevuld met kersenvlaaivulling en bokkepootjescreme, een tweede met dulce de leche en witte chocoladeganache en nummer drie met lemoncurd en swiss meringue botercreme met lemoncurd.

De dames hebben zitten genieten en kozen twee van de smaken uit voor in de bruidstaart. Natuurlijk nog even het glas heffen voordat de reis weer huiswaarts gaat, met de “restjes” voor het thuisfront 😉

bruidsproeverij

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.