Pinksterweekend: 1 stapeltaart, 8 taarten, 2 meppertjes, cupcakes en een bruidsproeverij.

Oftewel….een behoorlijk volgeboekt weekend. Maar het liep allemaal vlotjes en gesmeerd, had al veel voorbereid waardoor ik snel kon werken. Toch bleef het natuurlijk aanpoten, maar ik heb met veel plezier aan alles gewerkt. De bruidsproeverij was weer heel erg gezellig, wat is dat toch leuk, elke keer van die blije mensen aan je tafel!

Ook heb ik weer wat moeders gered, die eigenlijk te laat waren of geen erg hadden in de feestdagen. Fijn dat ik een paar kindjes (en moeders) blij heb kunnen maken.

Zaterdag mocht de voetbaltaart, de roze taart met bijpassend meppertje, een dierentaart en een roze/rode oilily achtige taart mee naar huis, zondag werd spongebob en de heinekenkroonkurk opgehaald, ’s middags de bruidsproeverij en vandaag maakte ik wat kindjes blij met een knuffeltaart met een paar cupcakes, een ariel (kleine zeemeermin) taart en een pip studio achtige taart met bijpassend meppertje en minicupcakes en … je begrijpt dat ik nu maar even geen aparte blogjes ga schrijven maar jullie gewoon lekker alles in ene keer laat zien 😉

vrolijke cupcakes bestellen rotterdam nesselanderoze meisjestaart met knuffel bestellen rotterdam nesselanderoze meisjestaart met knuffel bestellen rotterdam nesselandespongebob squarepants taart bestellen rotterdam nesselandespongebob squarepants taart bestellen rotterdam nesselandeheineken kroonkurk taart bestellen rotterdam nesselandeheineken kroonkurk taart bestellen rotterdam nesselandeariel kleine zeemeermin bestellen rotterdam nesselandeariel kleine zeemeermin bestellen rotterdam nesselandeminitaartje / meptaartje / peutertaartje / knoeitaartje bestellen rotterdam nesselandeminitaartje / meptaartje / peutertaartje / knoeitaartje bestellen rotterdam nesselandeoilily / pip studio taart bestellen rotterdam nesselandeoilily / pip studio taart bestellen rotterdam nesselandebruidsproeverij rotterdam nesselandeminitaartjes voor bruidsproeverij rotterdam nesselande

Feyenoord sjaaltje op voetbal taart taart bestellen rotterdam nesselandeFeyenoord sjaaltje op voetbal taart bestellen rotterdam nesselandedierentaart bestellen rotterdam nesselandedierentaart bestellen rotterdam nesselanderoze prinsessentaart bestellen rotterdam nesselandemini / meptaartje / meppertje horend bij roze prinsessentaart bestellen rotterdam nesselanderoze rode oilily taart bestellen rotterdam nesselande

2 gedachten over “Pinksterweekend: 1 stapeltaart, 8 taarten, 2 meppertjes, cupcakes en een bruidsproeverij.

  1. mij ook hoor! Zou graag willen zien hoe je dat allemaal doet in een weekend, het ziet er allemaal fanastisch uit!!!

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: