Storm voor de stilte

Ja ik weet het, het is andersom. Maar voor TAART & kUNST klopt het wel, het is ontzettend druk, veel leuke taart opdrachten in de agenda, volle dagen, bureau vol met potjes, doosjes, boekjes en meer mixed media spulletjes voor de verkoop en daarna…. even niks.
Want ook ik ga even uitrusten deze zomer. De maand juli hou ik een zomerstop. Een aantal data zijn wel vrij voor taart, maar ook die data zijn al behoorlijk volgeboekt.
Het gaat goed, het eerste kwartaal van TAART & kUNST zit er bijna op. Echt hard werken, maar het resultaat is er dan ook naar. Ik heb het nog steeds naar mijn zin, werk met plezier aan elke taart, elke cupcake en elk mixed media project.
Tijdens de zomerstop wil ik een fotoboek gaan maken van elke taart die ik tot nu toe gemaakt heb. Een soort portfolio en dan proberen om dat elk jaar te doen.
Van de week samen met Judith van ComfyCosy hier in de wijk geflyerd, inmiddels heb ik een aardig stuk van Nesselande gehad. Ook inmiddels al een aantal leuke taart opdrachten door gekregen!

Ik heb trouwens het gastenboek aangepast, nu krijg je bij elke reactie een foto van de betreffende taart te zien, zodat je er letterlijk meteen een beeld bij hebt. Ik moet vooral het & kUNST gedeelte nog echt verfraaien, maar ja….druk….dat zijn van die leuke klusjes voor in de zomer, met een wijntje in de tuin, laptop erbij en “werken” maar, hahaha…. maar ik ga nu eerst even een schoentje afmaken, doei doei!

 

2 gedachten over “Storm voor de stilte

  1. Immigration …the time to read or check out the content or sites we have linked to below the… dcaeaddfecaf

  2. Zie jij nog kans om voor Ronan iets te maken? Het mannetje heeft het zoooooooo vreselijk verdiend, maar als het niet lukt, ga ik iets anders regelen. Heb hier trouwens nog wat scrappapiertjes liggen voor je. En een mega grote wijnfles.

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: