Weer een weekend vol taart!

Niet zo druk als het Pinksterweekend, maar ik ben toch weer lekker bezig geweest. Een Replay schoentje van fondant…. een heleboel leuke vrolijke cupcakes, een pokertaart, een spidermantaart, een Elmo taart een Guess tas taart en een judo taart voor een stoere knul die zijn groene band heeft gehaald net voor zijn verjaardag, dubbel feest dus!

Het leukste was misschien eigenlijk wel de crea-middag op school, ik “mocht” een uurtje spelen met marsepein en fondant. Ik had daarvoor eerst tien minitaartjes gevuld en bekleed in verschillende vrolijke kleurtjes en de kinderen mochten zich uitleven met versieren. Een mooi bolletjesrandje gemaakt, bloemetjes en vogeltjes uitgestoken, roosjes gedraaid…. ze waren allemaal heel erg enthousiast en vooral ook zo ijverig! Erg leuk om te zien. Ik heb helaas maar 1 foto van ze “in actie” maar die staat nog op mijn telefoon…

minitaartjes rotterdam tangram brede school nesselande crea middag

Eerst dan maar even de foto’s van de taarten en cupcakes van dit weekend.

elmo sesamstraat cupcakes rotterdam nesselandeelmo sesamstraat taart rotterdam nesselande

studio pip style cupcakes rotterdam nesselandesesamstraat cupcakes rotterdam nesselandejudopak judotaart mahorokan maassluis taart rotterdam nesselandejudopak judo taart rotterdam nesselandeguess tas taart rotterdam nesselandeguess tas taart rotterdam nesselande

 

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: