Baby Memory Box

baby memorybox, mixed media gebruiksvoorwerp rotterdam nesselande taartenkunst voor comfy cosyIk heb weer geknutseld! Heerlijk gekliederd met verf en bijenwas. Zelfs zo erg gekliederd dat ik per ongeluk de pot bijenwas omstootte en de gesmolten was over de vloer kletterde…. dat was een leuk klusje voor de volgende ochtend…bleeh.

Maar het was wel weer even lekker hoor, samen met Cynthia een avondje “werken”. Ik moest ook wel, want de volgende ochtend moest ik het al afleveren. En het was ook gewoon af ook, ben helemaal blij met mezelf!

En nu staat ie te pronken in de “etalage” van Comfy Cosy, ga maar gauw kijken! (Meteen bestellen mag ook natuurlijk, hahaha)

baby memorybox, mixed media gebruiksvoorwerp rotterdam nesselande comfy cosy

 

Één reactie

  1. cynthia van der Wilk

    Het is een super mooi doosje geworden. Ik hoop dat het snel een nieuwe eigenaar zal vinden. Het was ook gezellig om zo weer eens ouderwets samen bezig te zijn. We moeten na je vakantie, maar snel een nieuwe knutselafspraak maken.

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.