En nog een paar roze dolfijnen

Vandaag had ik ook nog weer een dolfijnen taart, voor een meisje, dus ik heb er maar weer roze dolfijnen van gemaakt. Natuurlijk onder luid protest van mijn eigen kinderen, maar ik vind het vrolijker dan grijs…. De taart heb ik schuin gesneden, waardoor het idee van een golf is ontstaan. (Ja ik zei het IDEE, een beetje fantasie heb je natuurlijk nog wel nodig, haha).
Deze taart is gevuld met kinderaardbeienjam (die zonder pitjes en stukjes) en chocoladeganache.
dolfijnen taart bestellen rotterdam nesselandedolfijnen taart bestellen rotterdam nesselande

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.