Weer een weekendje vol taarten…

In de weekenden is het lekker druk, logisch, want juist dan worden de meeste feestjes gevierd. Ook dit weekend waren er weer veel leuke taartopdrachten, maar vooral de geboortekaartjestaarten vond ik geweldig om te maken.

Geboortekaarttaart en bijpassend meppertje voor Fee, veel geverfd en ook wat “echte” bloemblaadjes. De wens was om een gezichtje uit het wiegje te laten kijken, omdat ze nu 1 jaar is geworden. Gevuld met twee lagen bokkepootjescreme.

geboortekaartje taart met bijpassend meppertjegeboortekaartje taart met bijpassend meppertje bestellen rotterdam nesselandegeboortekaartje taart met bijpassend meppertje

Toen een vrolijke meisjestaart, altijd leuk als je carte blanche krijgt. De vulling was gekaramelliseerd fruit met mascarponecreme, een favoriete combinatie!
oilily pip achtige taart bestellen rotterdam nesselandevrolijke meisjestaart oilily pip studio

Daarna mocht ik een meisje blij maken met een Rapunzel taart. Een kasteeltoren met natuurlijk een paar superlange vlechten! Deze taart is gevuld met frambozenjam, framboosjes en verse banketbakkersroom.
rapunzel taart bestellen bij TAART & kUNST rotterdam nesselanderapunzel taart bestellen TAART&kUNST rotterdam nesselande

Maar ook Spongebob was weer van de partij dit weekend! De eerste een beetje “anders dan anders”, namelijk een stapeltje met de zee en het ananashuis van Spongebob. Erg leuk om dit thema een keer zo te doen! Gevuld met chocoladeganache en swiss meringue botercreme.
spongebob taart bestellen rotterdam nesselande

En de zittende Spongebob was er ook weer bij! Gevuld met aardbeienvlaaivulling en verse banketbakkersroom.
spongebob taart bestellen rotterdam nesselande3

Nog een geboortekaartje taartje, een niet zo’n standaard kaartje, maar een heel bijzondere met mooie kleuren! Ook een bijpassend meppertje erbij. De meppertjes vul ik trouwens altijd standaard met verse banketbakkersroom en verder niks. De meeste kleintjes vinden dat lekker en bovendien vlekt het niet zo 😉
De grote taart is gevuld met dulce de leche (caramel) en witte chocoladeganache.
geboortekaartje taart bestellen rotterdam nesselandegeboortekaartje taart met bijpassend meppertje bestellen rotterdam nesselande

En als laatste dit weekend een klein taartje met als thema “Rotterdam”. Ik had meteen al de skyline in mijn hoofd en zo gedacht zo gedaan (soms komt er nog best wel iets uit mijn handen zoals het in mijn hoofd zit hoor, hahaha). Gevuld met lemoncurd en citroencreme.
taart rotterdam bestellen rotterdam nesselandetaart rotterdam bestellen rotterdam nesselande

One thought on “Weer een weekendje vol taarten…

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: