Nog een juffentaart!

Gisteren mocht ik nog een juf blij maken met een taart, ze vierde haar verjaardag met de klas en bovendien was het haar laatste dag dit schooljaar. Een heel andere taart dan de vorige, maar het is dan ook een heel andere juf. Ik had iets in mijn hoofd met 1001 nacht ofzo…. maar hoe dat wist ik niet. Wel dat dit geen pastelkleurtjes zouden worden, dus ik heb donkerblauw en donkerroze gemaakt. En toen…. gewoon maar begonnen en uiteindelijk is er best wat lolligs uitgekomen. Mag ik dat zo zeggen? Ja dat mag ik zo zeggen 😉

Deze taart is gevuld met kersenvlaaivulling en chocoladepastacreme.
taart voor de juf bestellen rotterdam nesselandetaart voor de juf bestellen rotterdam nesselandetaart voor de juf bestellen rotterdam nesselandetaart voor de juf bestellen rotterdam nesselande

Één reactie

  1. Sandra

    Jammer dat ik geen juf ben…….. Ik vier wel over een maand m’n verjaardag……. 😉

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.