Bruidstaart met royal icing swirls

Kijk, dat is nou wel helemaal mijn ding. Lekker uit de losse pols doodlen met royal icing. De vullingen voor deze taart waren per laag anders. Een laag met gekaramelliseerd fruit en mascarpone creme, een laag met lemoncurd en citroencreme en een laag met kersenvlaaivulling en bokkepootjescreme. Tijdens de bruidsproeverij had de bruid dit met haar ceremoniemeester bedacht. Het grappige is, dat de combinatie gekaramelliseerd fruit/mascarponecreme daar toen niet bij zat. Maar ze geloofden me op mijn woord toen ik zei dat dat echt een heerlijke combi is:-)

Ook zaten er 140 minicupcakes bij, waarvan de helft met een toef van swiss meringue botercreme en de andere helft met fondant versiering. De taart werd op de locatie nog voorzien van bloemen en een topper, maar die waren er nog niet toen ik de taart kwam afleveren, dus helaas kon ik hem zelf niet afmaken, maar de chef stelde me gerust en zei dat hij er voor zorg zou dragen dat het in orde kwam. Toen het bruidspaar me blij een mailtje stuurde met foto’s was de taart idd af! (Al zou ik de bloemen waarschijnlijk anders gearrangeerd hebben.)

 

bruidstaart wit met royal icing spuitwerk krullen en swirls

Één reactie

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.