Baklava cupcakes: seizoensactie!!!

De afgelopen drie weken hebben we heerlijk kunnen bijtanken op ons favoriete eiland Rhodos. In het piepkleine en zeer griekse dorpje Malona hadden we een fantastisch huis en de griekse buren waren ontzettend lief… over en weer ging het met lekkere hapjes, stukken watermeloen van de ene buurvrouw, waarop ik een mandje kaashapjes terugbracht, toen een zak sinaasappels, waarmee ik de eerste lading cupcakes heb gemaakt en uitgedeeld, maar het bleef zo… het was zooo ontzettend leuk, dat ik elke week een andere smaak bedacht, en zo kwam ik ook op het idee voor de Baklava Cupcake die bij iedereen het meest in de smaak viel! Het is net baklava…. maar dan in een cupcake.

Deze overheerlijke cupcakes zijn de hele maand augustus te bestellen tegen een supervoordelige actieprijs! Voor maar 1,25 per stuk (minimale afname vijf stuks) kun je genieten van een griekse zomer! Want als je je ogen even dichtdoet en een hap neemt van deze zachtzoete cupcake waan je je in Malona!!!!

rhodos malona griekse baklava cupcakes zomer actie TAART en kUNST bestel ze nu! rotterdam nesselande

Één reactie

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.