Piratenschip en Pippi’s Villa Kakelbont

Twee taarten voor de jarige Cheyenne, dubbel lekker, dubbel feest!!!! Het piratenschip is gevuld met aardbeienvlaaivulling en chocoladeganache en de Villa met dezelfde chocoladeganache met echte aardbeien erdoorheen.

Vooral het schip was een flinke klus, maar ik was er dan ook al ruim drie weken geleden mee begonnen 😉 De zeilen hebben tijdens onze vakantie liggen drogen en konden nu dus perfect verwerkt worden. Eigenlijk wilde ik chocosticks gebruiken, zodat echt alles eetbaar was, maar dat was toch niet echt stevig…. volgende keer de zeilen toch maar wat dunner maken, dan is het wat minder zwaar.

Villa Kakelbont ziet er tegenwoordig heel anders uit dan “in mijn tijd”, ik geloof dat dit een poppenhuis is, maar in elk geval wel lekker vrolijk zo met die kleurtjes!

pippi langkous villa kakelbont taartpippi langkous villa kakelbont taart taartenkunst rotterdam nesselandepiratenschip taart taartenkunst rotterdam nesselandepiratenschip taart taartenkunst rotterdam nesselande

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.