Nieuw in het assortiment: SPOONY CAKE!!!!

WAT???? Waar heeft ze het nu weer over, ik hoor het jullie denken!!!!

 

Nou, ik kan jullie gauw geruststellen, het is niets nieuws…ik heb het al eerder gemaakt, het staat ook al in de fotogalerij, maar….. ik wist er geen leuke, pakkende, grappige naam voor, ik heb me rot gegoogled en rondgevraagd, maar ik kreeg nergens antwoord op mijn prangende vraag:

Wat is een leuke naam voor “lepelgebakje”?

Ik bedoel….

  • cakepops,
  • whoopie pies,
  • cupcakes,
  • cakebons en dan….
  • lepelgebakjes

dan staat het toch wel heeeeeeel knullig!!!!

En vanmorgen had ik het….ik wreef onder mijn neus…je weet wel, zoals Wicky de Viking dat doet! En toen: IK HEB HET!!!!

spoony cake lepelgebakje taartenkunst

Het woord spoony is toch wel heel grappig en aangezien ik nergens iets anders aantrof en het woord spoony volgens mij ook niks te maken heeft met gebak pik ik hem gewoon in 😉 En foolish,  silly….dat past ook weer helemaal bij mij, hahaha

taartje in een glaasje.... (tijdens bruidsproeverij)

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: