It’s a nice day for a PINK wedding

Veel roze….dat was de wens van het bruidspaar tijdens de intake/proeverij. Ze wilden graag cupcakes op hun bruiloft, geen taart…dat is zo gewoontjes. Ook geen grote cupcakes, maar die lieve kleintjes. Maar ook whoopie pies, want die zien er zo grappig uit en is weer eens wat anders, apart!

En van die kleine cupcakepapiertjes, roze natuurlijk! Met witte stippen. Die heb ik uiteindelijk in Amerika gevonden, samen met nog een heleboel andere heerlijke geweldige cupcakepapiertjes 😉

Heb sinds die proeverij al een aantal proefbaksels gemaakt van de whoopie pies. Inmiddels een aantal heerlijke recepten bij elkaar gescharreld en zo kon ik gisteren drie verschillende maken.

Ik wilde heel graag meneer TAARTenkUNST mee, niet alleen om te tillen maar ook voor een beetje morele steun 😉 Ook de kindertjes waren mee, want ik had ook parapludragers nodig. Het was inmiddels echt gaan gieten! Net op de snelweg….file….veel politie (motoren en busjes) reden met gillende sirenes over de vluchtstrook ons voorbij. Oh nee…een ongeluk gebeurd! Snel de ceremoniemeester bellen dat we echt ons best deden om op tijd te zijn, maar dat het dus wel een beetje onduidelijk was nu…. Die nam niet op….aaah….sms dan maar even, gelukkig was husband dus mee!

Over afslag 14 om wat auto’s in te halen en even later weer in te voegen…. vind ik altijd erg aso als anderen dat doen, maar nood breekt wet… Het ongeluk was gelukkig niet onze richting uit, dus toen we eindelijk onze afslag afkonden (met een stukje vluchtstrook, want het stond inmiddels stil de andere kant op) konden we weer doorrijden. Mooi stukje Rotterdam in, historisch Delfshaven…even zoeken naar de Pelgrim, toen gevonden en…. op tijd! Nou ja…op de nipper, maar we waren niet de enige die in de file hadden gestaan. De zangeres was ook laat en moest ook in alle haast opbouwen, en zo stonden we ons daar te haasten en opgelucht te lachen dat we het toch hadden gered. Veel gasten waren ook te laat, het bruidspaar stond ook nog in de file…. oftewel… wij waren ruim op tijd!

Veel leuke reacties en het rook in elk geval beter dan op de gang, waar een indringende biergistgeur hing…bleeh… ik was erg blij dat het allemaal netjes stond….al die verschillende cupcakejes, whoopie pies, cakepops en het aansnijtaartje met dummy!

Dit is wat er allemaal stond:

  • minicupcakes citroen met citroencreme en roze sprinkles
  • minicupcakes vanille met roze marsepein en witte roosjes
  • minicupcakes chocolate mudcake met witte (roze) chocoladeganache toef
  • whoopie pies met citroencreme en witte icing met roze sprinkles
  • whoopie pies met roze marsepein
  • whoopie pies chocolade met witte (roze) chocoladeganache en lichtroze icing met witte parels
  • cakepops baklava met roze snoeplaag
  • aansnijtaartje in de vorm van een cupcake van chocolate mudcake gevuld met citroencreme

diverse mini cupcakes, whoopie pies en cakepops voor bruiloft in de pelgrim rotterdam historisch delfshavenbaklava cakepops en whoopie pies met roze marsepeinvulling op de voorgrond: aansnijtaartje van chocolatemudcake in de vorm van een cupcakechocolade whoopie pies met witte chocoladeganache en citroenwhoopie pies met citroencrememinicupcakes met roze gekleurde witte chocoladecreme swirl

Één reactie

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.