Oh neeeee, waar is Bumbalu????

Oh Bumba….wat heb je nu weer uitgespookt. Elke keer als ik druk bezig ben met een Bumbataart dan haalt die gekke clown weer een of andere rare streek uit. Alhoewel…vorige keer kon hij er niks aan doen, toen was het Kiwi die stout was. Ik denk dat Bumba zich nu even wilde bewijzen…

Magico magico… hihihi…. hoorde ik ineens terwijl ik mijn best stond te doen om weer een mooie Bumbataart te maken… en toen was ineens Bumbalu verdwenen! En die stond er echt hoor! En nu… alleen zijn hoedje nog en verder niks…. ik had echt geen tijd om een nieuwe te maken van marsepein…. nou ja… het ziet er ook eigenlijk wel grappig uit zo. Bumba moet volgens mij stiekem toch ook een beetje gniffelen….

Ach…vooruit, dan maar zo met de klant mee, als ik nou gewoon uitleg dat Bumba het heeft gedaan….dan zal het wel goedkomen toch???? Zou Bumbalu misschien in het meptaartje zitten? Heb vergeten daar een deurtje in te maken, dus hij kon er helemaal niet uit…hmm…..

Bumba Bumbalu taart met bijpassend meppertjeBumba Bumbalu taart met bijpassend meppertje

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.