gigagantische theepottaart

Sja, als je vriendin vraagt of je een taart wil maken voor haar verjaardag… en dan iets met een theepot…. dan ga je je natuurlijk een beetje uitsloven 😉 Ik had er helemaal zin in! Een mooie grote stapel in bijzondere vormen, lekker scheef, lekker “whimsical”.

Heb me lekker uitgeleefd dus, ik kon er helemaal mijn ei in kwijt! Lekker snijden in de cake, lekkere vullingen (wittechocoladecreme en lemoncurd/citroencreme) en glimmer en glans. Ik wilde ook graag het koperkleurtje gebruiken en ik vind het met deze kleuren denk ik veel mooier dan goud of zilver!

Ik mocht zelf een hapje blijven mee eten, lekker hoor!!!!

Lieve S, het was een geslaagd feestje en alvast gefe… maar dat mag ik nog helemaal niet zeggen 😉

whimsical stapeltaart met theepotwhimsical stapeltaart met theepotwhimsical stapeltaart met theepot

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: