Taartveiling voor het goede doel!

Vandaag een misverstand met een klant, waardoor ik nu met een taart zit en zeker weten dat ik die niet zelf ga opeten 😉 Ik wil er graag iemand blij mee maken, maar vooral….. wil ik de opbrengst schenken aan een goed doel. Via twitter en facebook al een heleboel mooie suggesties binnengekregen, er zijn ontzettend veel organisaties die goed werk doen, maar KIKA is natuurlijk wel een hele mooie!

Deze taart kan dus van jou worden! Wat moet je ervoor doen? Doe een mooi bod… het bieden gaat door tot morgen 13:00 uur. Daarna is de taart voor de hoogste bieder en gaat de opbrengst naar het goede doel! De taart moet morgenmiddag/avond worden opgehaald en betaald. Na aftrek van mijn onkosten (ingrediënten) gaat de rest van het bedrag naar de rekening van KIKA.

KLIK HIER OM EEN BOD UIT TE BRENGEN!

Geef dus jezelf (of een ander) een heerlijke taart kado en steun meteen een organisatie die het geld goed kan en zal besteden!!!

louis vuitton koffer taart voor het goede doel

 

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.