Even bijkletsen!

Allemachtig, wat heb ik een boel te vertellen en vooral te laten zien! Ik heb het ontzettend druk gehad…en nog steeds en ik bleef de blogjes maar voor me uitschuiven…. en nu wordt het natuurlijk een heel verhaal! Want ondertussen heb ik een heleboel taarten gemaakt en is de taart voor KiKa ook verkocht, het geld overgemaakt en zijn er weer een aantal proeverijen geweest.

Niet alleen bruidsparen boeken de proeverij, ook voor verjaardagstaarten willen mensen graag vantevoren even proeven, kennismaken en een voorbeelschets laten maken. Dat is natuurlijk heel erg leuk en vooral ook altijd gezellig!

Maar vorige week was er ook een bruidstaart, bezorgen bij het Zalmhuis, wat een prachtige locatie! De taart ging daar nog de koeling in, dus ik heb helaas (nog) geen foto’s van de taart op locatie. Het bruidspaar wilde veel hartjes, en dan in de kleuren van het bruidsboeket. In het gastenboek kun je lezen hoe blij ze waren en dat kleuren exact klopten, kijk…daar doen we het voor!

Daarnaast was er nog een prinsessentaart voor kleine Noa, veel goud en veel krullen, daar houden prinsessen van! En dan hadden we nog de hele lieve LIEF! stapeltaart voor Robin die 1 is geworden.

En dan niet te vergeten de kale golfbal met snor! Een soort grapje, en gelukkig een heel geslaagd grapje! Dan voor een lieve moeder die haar 80 verjaardag vierde een mooie witte taart met roze rozen en krullen, gevuld met de pittige witte chilichoc ganache.

En dan was er Jens, een Feyenoordfan in hart en nieren, en echt…. er zijn er maar weinig die ZO met hun club meeleven! Natuurlijk wilde hij een Feyenoordtaart, ik had al eens een Feyenoordtas met een voetbal erin voor hem gemaakt, maar dit jaar wilde hij een “eenvoudige” taart met gewoon…. het logo! Ik heb het logo gedeeltelijk met de airbrush gespoten en verder met fondant versierd.

We hadden nog meer….. een houthakkershemd op een boomstam…. een zwarte taart met een roze strik….spiderman minicupcakes…. oftewel, ik was echt heel druk!

En het houdt niet op… morgen een bruidstaart, een macbook, zaterdag en zondag ook een heleboel leuke opdrachten…. heerlijk!

Foto’s komen eraan hoor, inmiddels al wel een aantal in de fotogalerij gezet, maar nog niet alles, ik zal er ook nog een blogje aan wagen….aktijttep 😉

 

Één reactie

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.