Curious George

Doe maar gewoon een leuke taart… thema? Oh… misschien iets met aapies…. we noemen hem altijd apie….

 

Nou… daar moest ik het mee doen. Maar lang nadenken hoefde ik niet, want wie is nou het allerleukste aapje? Juist! Nieuwsgierig aapje, oftewel Curious George. We hebben het boek en de film al een tijd in huis en ze vinden hem hier geweldig. Daar wilde ik dus iets mee doen….

Bananen… hoort ook bij aapjes, en George met die ballonnen, dat is weer helemaal feestelijk! De bananenbladeren waren erg leuk om te doen, het waren er wel veel, maar het resultaat vind ik erg grappig…

Deze taart is gevuld met citroencreme, wordt toch veel voor gekozen, is ook lekker fris…

En ook bij deze taart heb ik weer mijn foodprinter kunnen gebruiken. Omdat ik zo’n beetje zeker wist dat ik George niet zo mooi zou kunnen boetseren.. en hoe moest ik dan ook nog die ballonnen laten vliegen en omdat ik in puzzelen geen ster ben en het ook niet zo leuk vind, heb ik George gewoon uitgeprint!

curious george nieuwsgierig aapje stapel taart met bijpassend meppertjecurious george nieuwsgierig aapje stapel taart met bijpassend meppertjeapekoppie meptaartje

4 gedachten over “Curious George

  1. Wat waren wij blij met deze mooie taart en bijpassend meppertje! Vond het spannend hoe de taart eruit zou komen te zien omdat we niet echt een ‘opdracht’ hadden gegeven, maar wat was ik blij toen de doos open ging en ik deze taart & mepper zag. Helemaal super, veel complimenten gekregen en vele malen de website doorgegeven!
    Liefs & bedankt,
    mama-Aap Desirée 😉

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: