Een makkelijke Cars taart

De klant wilde zo dolgraag een carstaart. Maar wel met zo’n print bovenop. Dat is iets wat ik dus eigenlijk niet doe, maar klant is uiteraard koning, dus ook al probeerde ik haar om te praten, het moest de print worden 😉

Omdat het nu al de tweede keer is dat ik een print moest bestellen en er eigenlijk nog een taartaanvraag was met zo’n print…en ik toch investeringsruimte heb, heb ik maar meteen een foodprinter aangeschaft. En nu ik hem heb, ben ik er ontzettend blij mee! Niet dat ik elke taart met zo’n print bovenop zal maken, want dat vind ik nog steeds niet echt bijzonder. Astrid noemde dat geloof ik zelfs een luiewijventaart… hahaha.

Deze taart is gevuld met dulce de leche en chocoladeganache, een soort groot uitgevallen bonbon dus!

cars taart met eetbare printcars meppertje autobandcars taart met eetbare print

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.