K3 koemelkvrij

Voor een lief meisje met koemelkallergie…. ja dat is niet leuk. Als ouders wil je toch een mooie taart, gelukkig kan dat ook gewoon! Het kapsel is gebakken volgens een lactosevrij recept, de vullingen bestaan uit kersenvlaaivulling en chocoladepudding van alprosoya. Afgesmeerd heb ik met botercreme van koemelkvrije margarine. In een aantal margarines zit nog wel weipoeder, dus niet alle “plantaardige” boters zijn helemaal plantaardig!!!

Als voorbeeld hadden ze een foto opgestuurd van een K3 taart met fotoprint. Ik had al uitgelegd dat dat lastig is, omdat ik dat dan moet bestellen…. maar inmiddels heb ik natuurlijk mijn eigen printer, dus toch maar een mooie foto opgezocht (met Josje, dat valt nog niet mee!).

k3 taart met eetbare print

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: