Cupcake fotogalerij bijgewerkt…

Ja ik hoor het jullie zeggen, “het zou eens tijd worden dat je je website gaat bijwerken”… ik weet het, erg veel achterstallig onderhoud de laatste tijd. Erg druk geweest met heeeeel veeeeel leuke taartopdrachten, administratie, weekendje weg, interne verhuizing en weer iets nieuws op stapel, oftewel… er zitten domweg te weinig uren in een dag!

Ik zal per pagina die ik bijwerk vertellen wat ik de leukste opdrachten vond, anders wordt het zo’n langdradig fotoverslag, kijken jullie voor de rest maar gewoon zelf in de betreffende galerij 😉

Maar wat cupcakes betreft sprongen er wel een paar uit…. ikzelf vond het “Rupsje Nooitgenoeg” errug schattig, een meppertje met daarbij een heeeeleboel minicupcakes in verschillende kleuren EN smaken.

rupsje nooitgenoeg cupcakes

Maar ook de Lief! / PIP style achtige soortement van cupcakes zijn altijd erg leuk om te doen… zoals ook deze, waarvan de grote cupcakes van die overheerlijk chocolate mudcake cupcakes zijn, jammmmmie…..

lief! / pip style cupcakes

Ook was er een set bruidscupcakes, met overheerlijke toeven, zoals de citroencremetoef, mascarponetoef en witte chilichocoganache toef… ik mocht ze bezorgen op een werkelijk prachtige locatie in Rijswijk, jammer dat het net begon te regenen toen ik er wegreed, het bruidspaar had zo gehoopt op een buitenbruiloft…. hopelijk hebben ze toch nog wat mooi weer gehad die dag…

bruidscupcakes met diverse swiss meringue botercreme / mascarpone toeven

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.