18+ taart, maar dan netjes

Normaal laat ik van 18+ taarten alleen een sneak peek zien, maar deze is zoooo netjes, die mag wel gewoon hier. Een keurig nette Sapph bh, dus je ziet geen… nou ja…. jullie snappen best wat ik bedoel, tis gewoon een doodnormale taart…

Erg leuk om te maken, want ik ben zelf ook helemaal gek van de bh’s van Sapph! Ik kreeg op twitter trouwens een RT van Sapph en ook een leuke reactie, da’s wel weer grappig. Waarschijnlijk had ik een boze brief gekregen als ik een Marlies had gemaakt 😉

Deze taart is gevuld met dulce de leche, had laatst drie blikjes gemaakt, dus kon er zo eentje opentrekken! Ook swiss meringue vanillecreme en die heb ik ook nog gebruikt om de borsten mee af te smeren, moest er wel een beetje natuurlijk uitzien, niet van die ingespoten gevallen hahaha…

18+ borstentaart met Sapph (achtige) bh18+ borstentaart met Sapph (achtige) bh

2 reacties

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.