TAART & kUNST webshop! Sneek Peak!

Omdat ik altijd zoooo hebberig ben en van alles altijd al teveel kocht, bedacht ik me dat ik daar wel wat meer mee kon doen… dus nu mocht ik van mezelf super uitgebreid shoppen bij een paar bijzondere groothandels en kan ik jullie daarvan laten meegenieten!

Niet veel standaard artikelen, maar juist de bijzondere spulletjes waar ik zelf zo van hou. We beginnen klein… maar ik heb al veel meer leuke dingen gezien en natuurlijk kun je zelf suggesties geven, ik vind het leuk om op zoek te gaan naar bijzondere dingen. Ik ben helemaal gek op cupcakepapiertjes en in het assortiment zitten dan ook een paar van de mooiere baking cups van House of Marie en Vestli House. Ook blanke en gekleurde 1:3 marsepein van Zeelandia, want die is zooooo lekker! (Denk aan rood, wit en zwart, van die kleuren die je zelf niet zo gemakkelijk gemengd krijgt.)

Het leuke is dat ik niet alleen taart- en cupcakespulletjes in de winkel heb, maar vooral ook veel leuke “kUNST” spulletjes! Niet echt scrapspulletjes, daarvoor kan ik je een veel beter adresje geven als je wilt, vraag daar gerust naar, maar denk aan bijzondere dingen voor  mixed media, uiteraard ook prima te gebruiken voor scrappen en sieraden maken.

Nu willen jullie natuurlijk wel vast iets zien…. nou… vooruit… ik ben de beroerdste niet :

 

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: