Eetbare fotoprints, nu ook in de webwinkel

Jullie hebben het wel vaker gezien bij mijn taarten, eetbare prints! Ik vind ze erg leuk om te gebruiken, soms op een aparte manier, zoals een verkreukelde schatkaart, maar ook om echte foto’s af te drukken en te verwerken op een taart.

Printen doe ik op een zogenaamde “frosty sheet”, dat is een soort eetpapier van stevige kwaliteit suikerwerk. Het is flexibel en je kunt makkelijk knippen, snijden en “oud maken”.

Heb je zelf geen printer maar wil je dit toch dolgraag eens zelf uitproberen? Vanaf nu kun je in de webwinkel van TAART & kUNST een print op maat bestellen. Je levert zelf een foto aan en deze wordt op een A4 frosty sheet uitgeprint. Je kunt dus een heel A4 vullen met kleine prints, of bijvoorbeeld 1 grote foto, alles is mogelijk.

Binnenkort komen er ook een aantal achtergrond prints, deze kun je heel mooi verwerken in bijvoorbeeld grote strikken, of als rand om je taart of misschien heb je zelf zoveel creativiteit dat je er iets heel anders mee in gedachten hebt!

Klik hier om rechtstreeks naar de TAARTwinkel te gaan.

eetbare fotoprint en munten van siliconenmallenrode vespa scooter taartcurious george nieuwsgierig aapje stapel taart met bijpassend meppertje

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: