Inspiratie uit de webwinkel

Alles wat in de webwinkel van TAART & kUNST terecht komt, zijn spullen die ik zelf erg mooi vind en dus ook zelf graag gebruik. Misschien snuffel je weleens door de &kUNSTwinkel en weet je niet wat je aanmoet met de kralen, bedels en bijvoorbeeld de bloemen.

Nou ben ik zelf echt gek op bloemen en ik heb me gisteren eventjes uitgeleefd om er eentje te gebruiken. Ik had nog een doosje liggen wat half af was en ik mezelf uitgedaagd om deze nu eindelijk eens af te maken, zodat het doosje in de digitale etalage van www.ComfyCosy.nl gezet kan worden.

Ik heb een bloem gebruikt als versiering, zo makkelijk en toch een groots effect, ze zijn er in zoveel mooie kleuren, er is er altijd wel eentje die bij jouw creatie past. En heb je helemaaaal geen zin om te knutselen? Dan steek je de bloem toch zo aan je blouse of in je haar? De grote bloemen hebben namelijk een clip aan de achterkant, hoef je niks meer aan te doen 😉

doosje met bloemversieringdoosje met bloemversiering

 

 

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.