Sweet Table Contest.. ja of nee?

 

Ooh ze hebben me weer eens ergens lekker mee gemaakt… een onwijs leuke wedstrijd, helemaal spekkie naar mijn bekkie…. maar… ik twijfel zo, ik heb het al zo druk en ik ben al zo bezig met van alles tegelijk. Maar aan de andere kant, je hoeft er de deur niet voor uit, dit kan gewoon wanneer je tijd en zin hebt en ik heb tot 9 december de tijd…. aaaah ik weet het niet hoor!

Mocht je nou geen idee hebben waar ik het over heb, laat het me even in het kort uitleggen….

De Sweet Table Contest is een internationale (!) wedstrijd waarbij je een complete dessert tafel aankleedt in een bepaald – zelfgekozen – thema. Er wordt gelet op alles maar dan ook alles… het moet dus echt perfect zijn, het moet kloppen, het thema moet duidelijk zijn, het moet creatief zijn en tot in elk detail uitgewerkt zijn…. Kijk voor meer informatie hier: http://www.kuhnecakes.com/blog/?p=464

De jury is internationaal en voor Nederland is het jurylid Monica Kühne, ze heeft me verleid met de link naar haar website en sindsdien ben ik dus in dubio…. 😉

Dus….. zal ik wel…. of zal ik niet?????

2 reacties

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.