Lief!, prinsessen en dolfijnen….

Gisteren ook nog drie taartjes, wel veel, maar soms als ouders het druk hebben en het bestellen van de taart voor een jarig kind er helemaal bij in is geschoten, dan wil ik nog wel even een tandje harder gaan, zodat er toch een mooie taart op het feestje komt. Zo was de dolfijnentaart er last-minute tussen geschoven, maar gelukkig allemaal prima in te plannen.

De Lief! taart is gevuld met verse chipolatapudding. Nou ben ik zelf echt gek op de chipolatapudding van Mona, maar ik heb deze vulling nu zelf gemaakt. En natuurlijk net even iets teveel, zodat ik zelf wel even kon testen, haha. En oh wat is dat lekker! Dat ga ik zeker weten vaker maken, want het is ook prima als toetje, bijvoorbeeld in een mooie tulband.

De prinsessentaart is gevuld met dulce de leche en chocoladeganache, een heerlijke combinatie!

Als laatste de dolfijnentaart, deze was gevuld met aangevette slagroom, een combinatie van stijfgeslagen slagroom en losgeklopte mascarpone. Als extra zat daar nog het merg van een vers vanillestokje door.

lief! lifestyle taartlief! lifestyle taartprinsessentaartprinsessentaart

dolfijnen taartdolfijnen taart

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: