Een druk taartenweekend

De weekenden zijn hier vaak druk, logisch, want dat is de tijd dat je meestal een verjaardag viert! Ik heb weer een aantal mensen blij mogen maken. Ook zo leuk was een de manegetaart… via twitter kwam deze bestelling tot stand en toen Rosalie hier kwam om met haar ouders en broer de taart op te halen was ze zo blij dat ze niet uitgekeken raakte. En dat is precies waar je het voor doet, zo leuk!

Ik had nog nooit van Dibo the gift dragon gehoord, maar ik mocht er een taart van maken, wat een leuk beest zeg! Ook hier weer een hele blije klant… vandaag moest ik nog even doorbuffelen, want er stond nog een Bumba taart op het programma. Dat mocht best een beetje meisjesachtig en misschien zelfs wel wat roze… nou dat kan natuurlijk! Die arme Bumba stond er maar een beetje verlegen bij, volgens mij issie hartstikke verliefd 😉

elvis presley eetbare foto print taartelvis presley eetbare foto print taartbumba taart

bumba taartvrolijke taartmuziek taartplaymobil manege paarden taartplaymobil manege paarden taartdibo the giftdragon taartdibo the giftdragon taart

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.