Tijd voor de EINDEJAARSACTIE!!!!

eindejaarsactie TAART & kUNST buche de noel, yule log, kerst boomstammetjeHet is 1 november… en ik had beloofd dat dan de eindejaarsactie in zou gaan… dus… vanaf nu kun je ze weer bestellen, de heerlijke en originele boomstammetjes! Net als vorig jaar, maar misschien nog wel mooier en nog lekkerder, ik heb in dit jaar ook weer nieuwe recepten en mogelijkheden ontdekt, terwijl de prijs natuurlijk ouderwets hetzelfde blijft! Voor 10 euro bestel je je eigen stammetje, genoeg voor 10-12 personen. Geen fabriekswerk, geen plastic figuurtjes, alles handwerk en alles uniek!

Verkrijgbaar in twee kleuren, wit en bruin, in totaal drie verschillende smaken met een jam naar keuze.

Wit: een vanillecake met swiss meringue creme en jam naar keuze (de creme zit aan de binnen- en aan de buitenkant)

De witte variant is natuurlijk helemaal winters, met wintertafereeltjes, wellicht wat glitters en sneeuwvlokken, sterretjes, sneeuwpopjes enzovoort enzovoort. Ook al krijgen we geen witte kerst, dan haal je die zelf in huis en op tafel!

Bruin: vanillecake met heerlijk kruidige chocoladeganache en jam naar keuze (ganache zit aan de binnen- en de buitenkant).

Deze buche is gewoon heerlijk veelzijdig en kan worden opgemaakt in allerlei thema’s, denk aan sinterklaas, kerst of misschien wel gewoon als verjaardagskadootje, leuker dan een bosje bloemen!

Bruin: chocoladecake met heerlijk kruidige chocoladeganache en jam naar keuze (ganache zit aan de binnen- en buitenkant)

Voor de echte chocoholic! Een heerlijk chocoladebuche, om lekker lang van te genieten tijdens de donkere wintermaanden. Ook lekker met bijvoorbeeld sinaasappelmarmelade 😉

En hoe zagen ze er ook alweer uit? Kijk eens in de fotogalerij bij “feestdagen”, daar staan er een aantal van vorig jaar.

Meteen bestellen? Klik dan bovenaan op “contact” en verstuur je aanvraag vandaag nog, dan weet je zeker dat er op de gewenste datum zo’n heerlijk stammetje voor je klaarstaat! Versturen gaat helaas met deze stammetjes niet, maar afhalen kan op afspraak wel zeven dagen per week en eventueel ook in de avonden!

2 gedachten over “Tijd voor de EINDEJAARSACTIE!!!!

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: