Weer druk geweest…

Weer een heleboel leuke taarten mogen maken, een aantal mixed media projectjes kunnen afleveren bij Comfy Cosy en de kwartaalaangifte afgerond (met zeeeeer grote dank aan mijn lieve papa euh.. accountant ;-))

De fotogalerij is weer bijgewerkt, dus snuffel gewoon lekker even rond, maar ik heb natuurlijk wel zo mijn favorieten die ik hier even met jullie wil delen 😉

Om te bewijzen dat een noten- EN lactosevrij taartje helemaal niet vies of saai hoeft te zijn, even de foto van het Angry Birds meppertje (die zwarte), werd zeer op prijs gesteld en de stoere kleine knul die normaal nooit taart mee mag eten had dus nu een hele taart voor zichzelf!

En puzzelplaatjes…. ze zijn niks voor mij, maar soms is dat toch wat een klant wil. Gelukkig was ze blij met deze van Woezel en Pip….

angry birds taart

woezel en pip taart met puzzelplaatjeguess tas taart op kussenK3 stapeltaart met ruffled edges

2 reacties

  1. elvira

    haaai, die Mega Mindy taart was niet van mij hoor, ik heb er wel een aanvraag voor gekregen (waarschijnlijk vele koekebakkers met mij) maar ik heb hem niet gemaakt….. had het wel leuk gevonden natuurlijk 😉

    maar hij is van Tinus Taart, erg leuk!

  2. sonja

    Gaat lekker ben blij voor je . . .Ga zo verder . Trouwens mooie taart van mega mandy stond in de krant . Gaaf hoor succes xxx sonja

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.