Het assortiment in de webwinkel groeit!

metalen ornament voor scrap en mixed mediaZo’n beetje wekelijks komen er nieuwe spulletjes voor de webwinkel binnen. Voor mij smullen, want vooral bij de &kUNST afdeling gaan mijn handen jeuken om heerlijk te kliederen en plakken enzo… heerlijk!

Had ik de vorige keer al een aantal prachtige lintjes en kantjes binnen, nu kwamen er camees, bloemetjes en metalen ornamenten binnen. Vooral die laatste zijn echt om te kwijlen, ik zie ook al de mixed media projectjes in mijn hoofd. Jammer genoeg ben ik vergeten om er een potje tijd bij te kopen, haha. Maar ik ga zeker weten zelf ook aan de slag met een aantal van die mooie dingen… misschien vandaag!

Er komen binnenkort nog een aantal lintjes bij en dan is het gedeelte “TAART” weer eens aan de beurt. Daar staan nu ook al leuke spullen hoor! Zoals die prachtige uitsteker/mal set, zoooo ideaal voor onder de kerstboom 😉

En over kerst gesproken, de kerst cupcake papiertjes zijn nu extra voordelig, dus sla je slag, haal ze vast in huis, dan heb jij straks hele bijzondere cupcakes op de kersttafel!!!

mulberry roosjes

One thought on “Het assortiment in de webwinkel groeit!

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: