TAART & kUNST gaat de boer op…

Met de feestdagen in het vooruitzicht en allemaal lekkere receptideetjes en nieuwe mixedmedia frutsels, heb ik helemaal zin om eropuit te trekken. Daarom heb ik me laten strikken voor twee kerstmarkten. Stond TAART & kUNST vorig jaar in de Kristal in Nesselande, dit jaar worden het de Brede School in Nesselande en de gezellige Swan Market!

Je kunt er je boomstammetjes bestellen voor de feestdagen (op de Swan Market kun je meteen een boomstammetje meenemen, of van die overheerlijke cupcakes!!!), bladeren in het portfolio van het afgelopen jaar, mooie dummy’s bekijken  en natuurlijk kun je allerlei mooie, leuke en handige spulletjes kopen om zelf lekker aan de slag te gaan. De mooiste (kerst) cupcakepapiertjes en voor de scrappers en knutselaars prachtige ornamenten, kralen, bloemen en camee’s. Voor ieder wat wils dus en natuurlijk ook vooral gezellig!

Ook zijn er voordelige “kerstpakketjes” te koop, leuk voor jezelf of als kadootje voor iemand anders. Deze pakketjes zijn er in diverse samenstellingen, voor zowel thuisbaksters, scrapsters als fijnproevers! Kies dus een mooi pakket uit, eventueel kun je het ook laten opsturen. Deze kerstpakketjes zullen ook binnenkort in de webwinkel te bestellen zijn. Uiteraard kun je ze dan ook naar een ander adres laten sturen.

Wil je mijn “kUNST” kopen? Dat kan ook tijdens deze twee markten, want ComfyCosy is er ook te vinden, ga daar dus lekker snuffelen voor een aantal mooie mixedmedia (gebruiks)voorwerpen en natuurlijk de rest van de mooie interieur accesoires.

 

Kerstmarkt Brede School Nesselande:

woensdag 14 december een Kerstmarkt op het schoolplein en binnen in de
school van 17.00 tot 20.00 uur. Er zijn dan diverse workshops voor
kinderen, spelletjes, een Kerstprijzen-show en diverse marktkramen waar
wij lekkere hapjes en drankjes gaan verkopen.

Swan Market Rotterdam:

Op zondag 18 december zal de 7e  kerst editie van Swan Market (buiten) plaatsvinden op het evenementen-terrein van ROTABS Stylecenter in Rotterdam Noord. Tevens zullen we langs de zaagmolenkade en het zwaanshals allemaal gezellige kraampjes plaatsen. Een mega-kerst-editie dus!!

 

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.