De taarten van vorige week

Oh wat gaat de tijd toch snel, het is ook heel erg druk, met allerlei leuke dingen in het vooruitzicht en de webwinkel die steeds voller raakt met de allerheerlijkste spulletjes voor niet alleen TAART, maar vooral ook voor &kUNST.

Ondertussen gaan de taartbestellingen natuurlijk gewoon door. Vorige week toch stiekem ineens weer acht taarten! De leukste vond ik zelf de bolle buiktaart voor de babyshower van Sandra. Maar ook de taart voor de Politie Rotterdam Rijnmond, die zo goed bezig zijn met de sociale media en dat wilden vieren tijdens een vergadering… ga zo door jongens (en meisjes)!!!

Veel boobies, ze blijven leuk;-) maar ik laat alleen de boobies van de bollebuiktaart hieronder zien, de rest moet je zelf maar even opzoeken in de fotogalerij, er kijken natuurlijk regelmatig kindertjes mee hier.

cars taartzwangerschap babyshower belly taartbmw taartpolitie twitter social media taartguess tas taart

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.