nieuw nieuw nieuw nieuw nieuwsbrief!!!!

Met de komst van de webwinkel hebben we er een nieuwe functionaliteit bij, een heuse nieuwsbrief! Iedereen die zich heeft aangemeld om “op de hoogte te blijven” ontvangt binnenkort een bevestigingsmail. Uiteraard ben je niet verplicht om daar wat mee te doen, maar er zal wel maandelijks een overzichtelijke nieuwsbrief verstuurd worden met speciale acties, voor TAART, &kUNST en voor de webwinkel, kortom, voor iedereen!

Ondertussen staan er in de webwinkel een heleboel mooie kleurtjes marsepein en fondant, weer mooie lintjes, zelfs een kerstlint in de aanbieding! Ook kerstcupcakes zijn in de aanbieding, ga dus gauw kijken en ga lekker shoppen 😉

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.