het is druk….

bruidstaartbumba taarthet is zo druk hier bij TAART & kUNST dat ik mijn blog echt weer eens ontzettend heb verwaarloosd! natuurlijk heb ik veel te vertellen en natuurlijk heb ik ook weer heel veel te laten zien! gelukkig lezen veel van jullie al mee op twitter, facebook en/of hyves, lang leve de social media….

even tijd voor een kort blogje…. morgen is het weer administratiedag en dan ga ik de website echt weer een beetje bijwerken. Foto albums weer vullen en wat mooie dingen laten zien die in de webwinkel geplaatst zijn… want ook daar gebeurt er een heleboel!

Ondertussen zijn de boomstammetjes natuurlijk nog steeds te bestellen, versturen per post gaat helaas niet, wil je wel iets unieks op tafel en woon je te ver weg? hou dan de site even in de gaten want ik ga OOK nog wat laten zien wat WEL makkelijk per post verstuurd kan worden. Heel kerstig, heel lekker en natuurlijk weer heel uniek!

Ondertussen ook druk aan het voorbereiden voor de twee kerstmarkten waar TAART & kUNST te vinden zal zijn, de eerste op 14 december, de Brede School Nesselande (Marcel du Champ plein) en de tweede 18 december (Swan Market, Rotterdam). Ik hoop jullie daar natuurlijk aaaaaallemaal te zien 😉

topmodel taartprinsessentaartpip style taart en minicupcakescars takel taart

2 reacties

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.