Sweet table contest

Vandaag de laatste dag om foto’s in te sturen voor de Sweet Table Contest. Daarom had ik speciaal deze dag “taartvrij” gehouden. Ik had al wel een sweet table op de foto gezet bij E & E, omdat zij zo’n prachtige tafel hebben en ik moest en zou die tafel gebruiken, dus vorige maand al van alles gebakken, gemaakt en de hele mikmak in de auto gegooid en toen op een avond de foto’s gemaakt.

Later thuis was ik toch niet helemaal blij…. dus weer grootse plannen…. vandaag moest het gebeuren. Maar het is hier gewoon veel en veel te druk, ondanks de taartvrije zaterdag…. dus…. de eerste sweet table is DE sweet table. En eerlijk is eerlijk…. de tafel is prachtig! Het thema is “oosters”, once upon a time in the east…

3 reacties

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.