VANDAAG! komt allen… naar de Swan Market!

Vandaag is het dan zover, de XL kersteditie van de Swan Market, superveel supergezellige kraampjes en natuurlijk staat ook TAART & kUNST er, en ik ga zelfs wat gratis weggeven vandaag!!!!!

Na de drukte en gezelligheid van afgelopen woensdag op de kerstmarkt in Nesselande, hopen we natuurlijk op weer zo’n gezellig drukte!!!!

kerstmarkt

We gaan straks weer een gezellige kraam opbouwen! En voor bestellers van de eindejaarsactie of een taart op maat staat er een kleine verrassing klaar!!!! (Zolang de voorraad strekt natuurlijk, maar ik ga NU de oven aanzetten 😉 ) Verder kun je de kerstcupcakes ter plekke per stuk kopen en natuurlijk bestel je dan meteen zo’n doos met zes verschillende overheerlijke cupcakes, afhalen kan ook op de kerstdagen zelf! Dit geldt natuurlijk ook voor de Bûche de Noël, deze is niet ter plaatse te koop, maar is natuurlijk te bestellen voor de meeste data in december.

 Comfy Cosy staat ook weer naast ons met de mooie accessoires en mijn handgemaakte spullen, en dan nemen we ook nog een aantal potten van de overheerlijke jammetjes van mijn tante mee, gemaakt met echt fruit, soms zelfs uit haar achtertuin in Frankrijk!!!! CONFITURE DE MA TANTE!!!! Die MOET je in huis halen!!!

Oftewel, kom ook even langs onze kraam en neem Allen mee, dan klopt mijn titel een beetje 😉

 

TOT STRAKS!!!!!!!!!!!!

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: