Indiana Jones meets Kleine Zeemeermin

Gelukkig niet allebei op 1 taart, maar “gewoon” twee aparte taarten, van afgelopen zaterdag nog, ik loop een beetje achter en werk ook niet meer echt in chronologische volgorde, jullie zullen het me moeten vergeven 😉

Omdat ik zondag op de Swan Market stond, had ik de zaterdag ietwat volgepropt met bestellingen, jullie weten het… ik kan zo moeilijk nee zeggen…. toch moest ik met pijn in mijn hart de donderdag en de vrijdag wel vrijhouden, anders zou het niet echt lukken, maar goed, de taarten waren op tijd klaar, de Swan Market was een succes, dus het is misschien toch wel de moeite waard geweest allemaal….

Nu dan de Kleine Zeemeermin, ik heb wel eerder een scheve taart gemaakt met die thema, maar nu staat de hele taart echt uit het lood. Ik vind taarten die met de zee te maken hebben nog steeds erg leuk om te doen, misschien maar eens een dummy van maken!

Ze is gevuld met framboosjes en met mascarpone aangevette slagroom, bijna alle versieringen zijn van 1:3 marsepein, hier en daar een beetje fondant…

ariel de kleine zeemeermin taart

ariel de kleine zeemeermin taart

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja en toen Indiana Jones… die stoere vent, maar niet zo jong meer, wat grappig om dat te boetseren! Deze taart is gevuld met een kruidige chocoladeganache, ik had extra gemaakt voor de boomstammetjes die ook zaterdag werden opgehaald… of liever gezegd, ik moest voor de boomstammetjes maken en heb voor de taart wat extra gemaakt…. ik moet het natuurlijk wel goed zeggen 😉

Er moest een krokodil op, de zweep en Indiana Jones, liefst nog veel meer, maar een taart in piramidevorm vond de moeder van Zev toch net even overdreven, hihi… Dus een ronde taart met die drie…. ik vind de krokodil zelf wel erg leuk gelukt, ik merk dat ik steeds vaker gewoon maar uit mijn hoofd boetseer, gaat soms beter dan van een foto….

indiana jones taartindiana jones taart

Één reactie

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.