Nieuw! TAARTabonnementen

Terwijl overal geroepen wordt dat we een financieel zwaar jaar tegemoet gaan, Nederland een nieuw dieptepunt in de crisis zal bereiken en de kosten maar blijven stijgen, blijven we ook allemaal weer een keer jarig worden. En natuurlijk hoort daar wel taart bij. Vooral in een gezin met kinderen kan dit aardig oplopen.

Daarom heeft TAART & kUNST drie voordelige TAARTabonnementen, u betaalt vooraf een vast bedrag en u hoeft een heel jaar lang niet meer na te denken, afhankelijk van het soort abonnement bestelt u 3 of 4 taarten per jaar zonder nog eens iets te betalen, u krijgt een aantal leuke kortingsbonnen en brengt u een vriend(in) aan, krijgt u allebei een leuke attentie en een kortingsbon.

Begin dit jaar dus goed en neem een TAARTabonnement! Gegarandeerd taart voor uzelf, voor de kinderen, voor die leuke collega, voor een lieve vriend, voor de buurvrouw, voor oma, voor schoonvader….. want er is altijd wel reden voor TAART 😉

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.