De taarten vlogen….

Wat blog ik toch weinig, maar ik denk echt wel aan jullie hoor! Alleen het is weer zo heerlijk druk hier dat ik er te weinig aan toe kom. Maar inmiddels zijn de fotogalerijen weer bijgewerkt en kunnen jullie dus weer lekker snuffelen.

Het was zo druk dat ik het idee heb dat de taarten bijna de deur uit vlogen! Ik wil jullie natuurlijk altijd alles laten zien, maar voor nu laat ik hier maar even een selectie zien van waar ik de afgelopen tijd mee bezig ben geweest. Veel kindertaarten ook weer!!!

new york yankees shirt taartroze/grijze taart met eetbaar fotolijstje voetbal real madrid taartspongebob squarepants taartwoezel en pip taart met bijpassende cupcakespip style/fel gekleurde taart

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.