Veel bruidsparen….

Veel bruidsparen kiezen voor een bruidsproeverij. Nee, we leggen dan niet de bruid op tafel en spuiten haar vol met slagroom…. het bruidspaar mag samen genieten van een aantal minitaartjes en spoony’s waar verschillende smaakcombinaties vergeleken kunnen worden. Zo proeven ze het verschil tussen marsepein, “gewone” fondant en de fondant van “Satin Ice”, maar ook wat bijvoorbeeld lemoncurd doet bij donkere chocolade en bij witte chocolade.

Ik vind zelf de proeverijen altijd ontzettend gezellig, afgelopen week had ik er drie, er wordt druk getrouwd dit jaar geloof ik 😉 Volgende week komt er ook nog een bruidspaar, eens zien wat ik dan weer voor bijzondere combinaties voor ze verzin.

Nu ga ik gauw de offertes uitwerken, want daar gaat het natuurlijk ook om, een mooie bruidstaart waarvan je weet dat die lekker is voor een mooie prijs.

bruidsproeverijbruidsproeverij

Laat een leuke krabbel achter!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.